Klimatyzacja, wentylacja Wentylacja i klimatyzacja Centrum KlimaVentilation ducting & fittings - Centrum KlimaLüftungsanlagen & Klimaanlagen - Centrum Klima
Akademia Lindab. W oparciu o wieloletnie doświadczenie, opracowaliśmy szeroką ofertę praktycznych i teoretycznych szkoleń. Program jest skierowany zarówno do firm, jak i osób prywatnych zainteresowanych poszerzeniem wiedzy z branży HVAC oraz systemów dachowych i elewacyjnych. Lindab Sp. z o.o. - światowy lider w dziedzinie produktów i systemów wentylacyjnych. Opracowujemy, wytwarzamy i dystrybuujemy kompletne systemy wentylacji a także urządzenia wentylacyjne i klimatyzacyjne. W naszym portfolio znajdują się uznane marki: Centrum Klima, Salda, Mistral, Galanz. Szczelność o podwyższonej klasie potwierdza precyzję wykonania naszych systemów wentylacyjnych. Jakość naszych produktów sprawia, że cieszą się one uznaniem naszych klientów zarówno w Polsce, jak również niemal 40 rynkach zagranicznych. Technologia używana  w procesie produkcji  wykorzystuje najnowsze rozwiązania czołowych włoskich, niemieckich oraz szwajcarskich producentów. Magazyn wyposażony w system wysokiego składowania pozwala na błyskawiczną realizację zamówień naszych Klientów.

Aktualności » 2014 » Marzec

19 marca 2014
Nasza extra klasa... "D"!
Produkowane przez nas kanały wentylacyjne oraz kształtki o przekroju okrągłym posiadają certyfikat klasy szczelności "D".

Uzyskanie certyfikatu było możliwe dzięki zastosowaniu produkowanej również przez nas, podwójnej uszczelki z gumy EPDM. Certyfikat taki wystawiany przez szwedzki Instytut KIWA SWEDCERT potwierdza wysoką jakość  produktów Centrum Klima i plasuje nas w czołówce producentów systemów wentylacyjnych.

Klasa szczelności "D" jest określana dla systemów specjalnych, instalacji i kanałów o wyższych wymaganiach w zakresie higieny i efektywności energetycznej, posiadając zatem stosowny certyfikat nasze produkty spełniają najwyższe wymagania stawiane przez normy budowlane i mogą być powszechnie stosowane w budownictwie.

Strona główna | Produkty | Promocje | Szkolenia | Firma | Kontakt Jesteśmy na Facebooku! RSS | Polityka prywatności
© 1995-2017 Lindab Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Wentylacja, klimatyzacja, systemy kondycjonowania powietrza