Klimatyzacja, wentylacja
Akademia Lindab. W oparciu o wieloletnie doświadczenie, opracowaliśmy szeroką ofertę praktycznych i teoretycznych szkoleń. Program jest skierowany zarówno do firm, jak i osób prywatnych zainteresowanych poszerzeniem wiedzy z branży HVAC oraz systemów dachowych i elewacyjnych. Lindab Sp. z o.o. - światowy lider w dziedzinie produktów i systemów wentylacyjnych. Opracowujemy, wytwarzamy i dystrybuujemy kompletne systemy wentylacji a także urządzenia wentylacyjne i klimatyzacyjne. W naszym portfolio znajdują się uznane marki: Centrum Klima, Salda, Mistral, Galanz. Szczelność o podwyższonej klasie potwierdza precyzję wykonania naszych systemów wentylacyjnych. Jakość naszych produktów sprawia, że cieszą się one uznaniem naszych klientów zarówno w Polsce, jak również niemal 40 rynkach zagranicznych. Technologia używana  w procesie produkcji  wykorzystuje najnowsze rozwiązania czołowych włoskich, niemieckich oraz szwajcarskich producentów. Magazyn wyposażony w system wysokiego składowania pozwala na błyskawiczną realizację zamówień naszych Klientów.

Aktualności » 2014 » Lipiec

9 lipca 2014
Połączenie Centrum Klima ze spółką Lindab Sp. z o.o.
Uprzejmie informujemy, iż w dniu 8 lipca 2014 roku nastąpiło formalne połączenie spółki CENTRUM KLIMA spółka akcyjna z siedzibą w Wieruchowie ze spółką LINDAB spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Wieruchowie.

Zgodnie z przyjętym planem połączenia, połączenie zostało dokonane poprzez przeniesienie na LINDAB spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Wieruchowie (Spółka Przejmująca) całości majątku spółki CENTRUM KLIMA spółka akcyjna z siedzibą w Wieruchowie (Spółka Przejmowana) w zamian za nowotworzone udziały, które LINDAB wydał akcjonariuszowi CENTRUM KLIMA, tj. w trybie art. 492 §1 pkt. 1 Kodeksu Spółek Handlowych.

Szczegółowe informacje:

Połączenie spółki CENTRUM KLIMA S.A. ze spółką LINDAB Sp. z o.o.
 Najważniejsze pytania i odpowiedzi dotyczące ogłoszonego połączenia.

© 1995-2018 Lindab Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Wentylacja, klimatyzacja, systemy kondycjonowania powietrza